Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja web stranice erekcija.hr primjenjuju se na sve posjetitelje i sve dijelove web stranice erekcija.hr, uključujući sve odjeljke i podstranice (u daljnjem tekstu: web stranica ili erekcija.hr). Web stranica postoji u svrhu pružanja zanimljivih sadržaja svim korisnicima web stranice. Posjetom web stranici posjetitelj ili korisnik potvrđuje da je upoznat i da se slaže sa svim Općim uvjetima. Ako se potonji ne slaže s uvjetima, trebao bi odmah prestati koristiti web mjesto.

Svaki korisnik koristi sve dijelove web stranice na vlastiti rizik. Sve odredbe Općih uvjeta vrijede za sve korisnike, osim ako nije drugačije navedeno u Uvjetima korištenja.

Web stranica erekcija.hr dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini, osim u slučaju kvara usluga davatelja usluge hostinga ili nadogradnje web stranice. Vlasnik web mjesta zadržava pravo privremeno ili trajno onemogućiti web mjesto ili njegove dijelove bez prethodne najave.

Uvjeti korištenja vezani su zakonima na snazi ​​u Republici Sloveniji. Za rješavanje sporova i nesporazuma oko web stranice erekcija.hr nadležan je sud u Ljubljani. Opći uvjeti redovito se ažuriraju i dostupni su u trenutnoj verziji na web mjestu pod karticom “Opći uvjeti”.

Sadržaj na web mjestu

Svi prilozi, članci i drugi tekstovi objavljeni na web mjestu (u daljnjem tekstu: sadržaj) stvoreni su kako bi korisnicima web mjesta pružili koristan, koristan i zanimljiv sadržaj. Na web stranici erekcija.hr činimo sve da osiguramo točnost i točnost svih danih podataka te točan i nesmetan rad obrazaca.

Web stranica sadrži uglavnom sadržaje koji se odnose na erekciju i sadržaje koji se odnose na zdravlje muškaraca i žena, pa je stoga prikladna samo za odrasle korisnike. Davatelj web mjesta ne preuzima odgovornost za to tko koristi web mjesto.

Web stranica također sadrži veze do drugih izvora ili web mjesta. U slučaju da su informacije dobivene iz drugih izvora objavljene na web mjestu, uz njega će se naznačiti izvor ili će se posjetitelj unaprijed upozoriti da će biti preusmjeren na drugo web mjesto.

Davatelj zadržava pravo promjene, dodavanja ili uklanjanja sadržaja na web mjestu bez prethodne najave i ne preuzima odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.

Posjetitelji web mjesta koriste web mjesto, njegove dijelove, sadržaj i informacije isključivo na vlastiti rizik.

Priporočamo

Ne spreglejte